Je account of podcast verwijderen

Opmerking: wil je je podcast van Spotify for Podcasters overzetten naar een andere host? Bekijk dan onze handleiding om je RSS-feed om te leiden voordat je je account verwijdert.

Voordat je je account verwijdert

Dit is wat je moet weten voordat je je Spotify for Podcasters-account verwijdert:

• Als je account geen podcast heeft op luisterplatforms, wordt je account en alle bijbehorende inhoud meteen verwijderd.
  • Als er in je account een podcast staat die extern is verspreid, kan het tot 10 werkdagen duren voordat je inhoud helemaal is verwijderd van deze platforms.

Wanneer je vraagt om je account te verwijderen, worden alle gegevens die aan het account zijn gekoppeld ook permanent van onze server verwijderd. Maak dus een back-up van al je gegevens die je wilt bewaren. Deze gegevens zijn onder andere:

• Je podcastafleveringen
  • Opgenomen of geïmporteerde audio in je bibliotheek
  • Je podcastanalyse
  • De afbeeldingen van je podcast en afleveringen
  • Je spraakberichten
  • De beschrijvingen van je podcast en afleveringen

Je account verwijderen

Klik hier om je account te verwijderen.

Per ongeluk je account verwijderd?

Als je per ongeluk je Spotify for Podcasters-account hebt verwijderd, neem dan contact met ons op via de knop Stuur ons een bericht aan de rechterkant van deze pagina.